Hoppa till innehåll

Fram med reservknapparna!

05/07/2011

Sommarens häftigaste armband är gjort av knappar!

Har du ingen knappsamling hemma kan du kolla I garderoben. Klipp loss alla reservknappar från tröjor och skjortor-nu har du en samling! Gummiband finns att köpa I nästan alla färger-men det går även bra med smalt gummiband från sylådan. Armbanden blir väldigt fina-tycker både stora och små.

Du behöver: knappar, gummiband och sax.

Gör så här: Välj knappar och planera I vilken ordning de ska vara. Till detta passar alla knappar, de behöver inte vara lika. Klipp en bit gummiband och sätt igång. Har knapparna  fyra hål trär man gummibandet genom två.  Lägg knapparna tätt, tätt. Kontrollera längden och knyt fast ändarna.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: