Hoppa till innehåll

Inred med dina bokstäver

17/10/2011

Att inreda med bokstäver är trendigt just nu-det gillar även barn! Roliga paffbokstäver finns att köpa i butik och egna botten gör man enkelt av paff. Plocka fram mönstrade papper, serier från tidningar eller använd det fina paketpappret som finns i skåpet. Du kan även rita egna bilder på vitt papper och använda det!

Du behöver: bokstäver, mönstrat papper, lim eller dubbelsidigt limpapper, stämpeldyna, sax och en penna.

Gör så här: Leta rätt på de bokstäver du vill ha. Välj papper. Ta bokstaven som schablon och rita av den på det papper du vill använda. Klipp ut och limma pappret på bokstaven. Är bokstaven klar nu? Om man vill piffa upp den lite kan man använda sig av en stämpeldyna för att snygga till bokstavens kanter. Dutta färg på kanterna och även lite på bokstaven, sudda med en bit papper. Färgen på stämpeldynan kan vara samma som bokstavens, även brun och svart passar fint. (fröken som gjort modell bokstäverna ansåg att brun färg blir så tantigt-hon valde blå!)

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: