Hoppa till innehåll

Pyssla med färgprov

31/10/2011

Kort men inga kortbotten?

Istället för kortbotten har vi tagit ”målfärgskort”. I målarbutiken finns små färgprovs lappar-de är super då man skall pyssla! De stora kan direkt användas som kortbotten, av de mindre kan man klippa ut fina figurer, ränder och rutor!

Du behöver: ”målfärgskort”, knappar, papper, snöre, sax och lim.

Gör så här: tag två kort och limma dem mot varandra med texten inåt, eller tag ett kort och klipp ut en lika stor bit papper med t.ex figursax och limma över målartexten. Dekorera med band, knappar och pappersfigurer. Rundlarna och blommorna är klippta med Fiskars stansar. Du kan även ta modell av pepparkaksformar. Bomullsband fastnar bäst på papper med hjälp av dubbelsidig hobbytejp.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: