Hoppa till innehåll

Inspiration Snö

09/01/2012
tags:

Härligt med snö! Av lite förpackningsskrot och en trådstump gör man en rolig snögirlang.

Du behöver: garn eller snöre, nål, kraftpapper, ev. sax, vit målfärg eller snöspray.

Gör så här: Snöflingorna kan man göra av brunt kraftpapper, vit kartong eller av ”förpackningsskrot”. Så här gör man egna: klipp ut små bitar av pappret, kartongen, ca 3x4cm. Det är inte så noga med storleken. Skrutta ihop de utklippta fyrkanterna. Trå nålen på tråden och gör en knut i ändan. Trä upp flingorna på tråden, du kan trä upp alla efter varandra eller låta dem vara i små klungor,lämna då lite mellanrum till följannde klunga. Om du användt brunt papper så kan du dutta lite vit färg här och där på flingorna, med målfärg eller vit penna. Snöspray funkar också, den kladdar dock. Häng upp.

Lunta-Ihanaa! Pakkausmateriaalista ja langanpätkästä voi tehdä hauskan lumihiutalekoristeen. 

Tarvitset: lankaa tai narua, neulan, voimapaperia tai pakkausmateriaalia, valkoista maalia tai lumisuihketta.

Tee näin: Hiutaleet voi tehdä voimapaperista, valkoisesta kartongista tai pakkausmateriaalista. Omat hiutaleet valmistuvat hetkessä! Leikkaa voimapaperista n.3x4cm paloja. Ruttaa palaset. Pujota neula lankaan ja solmi toinen pää. Pujota hiutaleet lankaan. Joko letkassa tai muutaman ryhmissä. Tee ripustuslenkki. Viimeistele valkoisella värillä, tussilla, maalilla tai lumisuihkeella. 

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: