Hoppa till innehåll

Alla hjärtans dag- del2

28/01/2012


Nr2

Med samma hjärtform som bas kan man göra ett tygbeklätt hjärta. Ta fram fina stuvbitar och välj de färger och mönster du gillar bäst. Här kan man även använda sig av trasiga kläder, söndriga borddukar osv. 

Du behöver: styv kartong, tygbitar, sax, penna och lim.

Gör så här: Rita upp hjärtat på kartongen och klipp ut. Nu får du göra din egen design. Väljer du att klä hjärtat med remsor, rutor eller bara ett tyg? Klä hjärtat med tyg och gör ett hål för upphängning om du vill. Man kan även använda hjärtat som kort och skriva vändagshälsningen på baksidan!

————————————————————————————————

Malli 2

Samalla sydänmuotilla voi tehdä kankaalla päällystetyn sydämen. Kaiva esiin kangaspaloja ja valitse mielusat värit ja kuviot. Rikkinäiset vaatteet, pöytäliinat ja muut tekstiilit sopivat hyvin tähän projektiin.

Tarvitset:kartonkia tai pahvia, kangaspaloja, sakset, liimaa ja kynän.

Tee näin: Piirrä sydän pahville ja leikkaa irti.  Nyt saat sunnitella oman designin. Käytätkö pieniä kangaspaloja, kuviollista kangasta vai päällystätkö sydämen yhdellä kankaalla? Kiinnitä kangas liimalla ja tee halutessasi reikä ripustusta varten. Voit myös käyttää sydäntä korttina-kirjoita ystävänpäivä tervehdys takapuolelle!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: