Hoppa till innehåll

Hjärtan i Februari

02/02/2012
tags:

Februari, månadens sida har fått sin inspiration av Vändagen 14.2. Det fina musikpappret är från bloggen the Graphicsfairy. http://graphicsfairy.blogspot.com/2011/04/vintage-ephemera-graphic-french-sheet.html. Musikpappret är färgat med röd stämpeldyna.

Hjärtat är gjort av två olika rosa mönstrade papper. Rita upp hjärtan på pappren med hjälp av en pepparkaksform eller schablon, då får du snabbt hjärtan av samma storlek. Klipp ut tre av bägge papper. Vik ihop hjärtanen. För extra efekt kan man dutta lite färg från en stämpeldyna på kanterna. Limma ihop hjärtanen så att varje ”hjärthalva” sitter fast i följande hjärtas halva.

————————————————————————–

Helmikuu, kuukauden almanakkasivu on saanut insipraatiota Ystävänpäivästä, 14.2. Kaunis musiikkipaperi löytyy the Graphicsfairyn blogista. http://graphicsfairy.blogspot.com/2011/04/vintage-ephemera-graphic-french-sheet.html. Musiikkipaperi on saanut punaista väriä mustetyynystä.

Sydän on tehty kahdesta kuviopaperista. Leikkaa molemmista papereista kolme sydäntä. Käytä sabluunaa tai piparimuottia apunasi, niin saat samankokoiset sydämet. Taita sydämet. Lisäefektiä saat kun tuputat mustetta sydämien reunoihin. Liimaa sydämet niin että jokainen puolikas on kiinni seuraavan sydämen puolikkaassa.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: