Hoppa till innehåll

En liten gåva på Vändagen

13/02/2012

Gläd din vän med en liten ljuslykta Alla hjärtansdag till ära. Mitt i vinterns mörka kvällar är det härligt att tända ljus och mysa. Plocka fram toma glasburkar och nåt att dekorera med. Välj en färg som din vän gillar!

Du behöver: tom glasburk, dekorationstejp eller vackert papper, hjärtan och lite snöre.

Gör så här: Dekorera burken med en remsa av vackert papper eller använd dekorationstejp. Ta kokos snöre eller annat snöre och vira runt några varv. Knyt om och klipp av stumparna. Dekorera med hjärtan. Modellen har tre hjärtan i olika storlek limmade på varandra, fästa med limkuddar. Lägg i ett värmeljus. Slå in i sellofan och knyt om med ett vackert band.

——————————————————————————

Lahja Ystävälle

Ilahduta ystävääsi pienellä kynttiläpurkilla. Kaiva esiin tyhjiä lasipurkkeja sekä koristeita. Valitse ystävällesi sopiva väri!

Tarvitset: tyhjän lasipurkin, koristeteippiä tai paperia, sydämiä, sakset, kohotarrapaloja sekä narua.

Tee näin: Koristele purkki kauniilla paperilla tai koristeteipillä. Kieputa pari kierrosta narua purkin ympäri, sido ja leikkaa päät. Koristele sydämillä. Malli purkissa on käytetty kolme erikokoista sydäntä, kiinnitä kohotarrapaloilla. Aseta lämpökynttilä purkkiin ja lahja on valmis! Pakkaa sellofaaniin ja sido kauniilla nauhalla.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: