Hoppa till innehåll

Solen skiner i mars

05/03/2012

Mars månad är här med sol och vårtecken

Med garn, kartong, papper, paketband och lite lim kan man trolla fram moln och skinande sol. Till solen behövs gult garn och en bit kartong. Garnet är snurrat i två lager på kartongrundeln för att se fylligare ut. För molnet behövs blått garn och papper. Garnet är fingervirkat och sedan limmat på blått papper. Bakgrundspappret bär texten Våren kommer!Kevät saapuu!Spring is here! Pappret är skrivet på dator och sedan färgat med gul och blå stämpeldyna.

—————————————————————————-

Maaliskuu tuo mukanaan aurinkoa ja kevään merkkejä

Kaiva esiin lankaa, kartonkia, paperia, pakettinauhaa sekä liimaa ja taiteile keväinen kalenteri sivu. Aurinkoon tarvitset kartonkia, liimaa sekä keltaista lankaa. Kieputa kaksi kierrosta lankaa kartonki ympyrään, niin saat mukhkean auringon. Pilven sininen lanka on ensin virkattu sormin ja sitten liimattu siniselle paperille. Taustapaperissa on teksti Våren kommer!Kevät saapuu!Spring is here!. Paperi on koneella kirjoitettu ja värjätty sinisellä ja keltaisella mustetyynyllä.

 

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: