Hoppa till innehåll

Ett litet kort av rester

13/03/2012

Sparar ni på pappersbitar och restgarn? Jovisst tar det plats att spara på små pappersbitar, men ibland kan de vara guldvärda. Bjuden på kalas men korten är slut-ta en titt i restlådan och trolla fram ett kort på några minuter!

Du behöver: kartong och papper, garn eller band, lim och sax.

Gör så här: En bit blå wellpapp fungerar som kortbotten. Dekorera med ett fint mönstrat papper, det mönstrade pappret är limat på ett färgat papper och sedan fäst på wellpapen. Avsluta med ett fint band eller garn. Hjärtat är klippt med Fiskars hjärt stans.

————————————————————————————

Säästetäänkö Teillä paperisuikaleita ja muita askartelujämiä? Vievät kyllä tilaa, mutta joskus ne saattavat pelastaa arjen karusellissa. Kutsuttu synttäreillä ja kortit loppu- nopea vilkaisu jämälaatikkoon ja voit taikoa kortin parissa minuutissa!

Tarvitset: kartonkia, aaltopahvia, paperia, lankaa tai nauhaa sekä liimaa ja sakset.

Tee näin: Sininen aaltopahvi pala käy korttipohjaksi. Se koristellaan kivalla kuviopaperilla. Kuviopaperi liimataan ensiksi värilliselle paperille ja kiinnitetään aaltopahviin. Viimeistele nauhalla tai langalla. Pieni sydän on leikattu Fiskarsin sydän leikkurilla.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: