Hoppa till innehåll

Kulturen vid ån 14.6.2012

12/06/2012

Välkommen till Kulturen vid ån, i Esbo,  14.6.2012 kl 14-20! I Pysseldax tältet pysslas det glassar hela dagen lång! Ingman står för glasspinnar och roliga Elmeri nallar-nallarna doneras till Barnkliniken efter evenemanget!

—————————————————–

Tervetuloa Kulturen vid ån tapahtumaan, espoossa 14.6.2012 klo 14-20. Pysseldax teltassa voit askarrella jätskiä! Ingman on lahjoittanut jäätelötikut sekä suloiset Elmeri nallet- nallet lahjoitetaan Lastenklinikan lapsille tapahtuman jälkeen.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: