Hoppa till innehåll

Jordgubbar i juli!

02/07/2012

Välkommen juli-nu önskar vi sol, jordgubbar och simväder. Julibladet är inspirerat av den kommande jordgubbssäsongen. 

Hittade en perfekt stans med en jordgubbe ur Sissix sortimentet. Då maskinen väl var framme blev det lite mer material med maskinen, bakgrundspappret, rutorna och så bokstäverna. Sissix är en rolig maskin för pysslare,  även barnen kan veva figurer med den-och de an användas till nästan allt. I barnamun kallas den för ”veva-veva maskin”. 

————————————————-

Mansikkakesä

Mansikoita, aurinkoa ja lämmin uimakeli-sitä sopi odottaa heinäkuussa.

Löysin kivan mansikkastanssin Sissix valikoimasta. Kun kone oli työpöydällä innostuin vielä tekemään loputkin osat Sissixillä, taustapaperin, ruudut ja kirjaimet.  Sissix on kätevä ja helppokäyttöinen leikkuri, se sopii myös loistavasti lasten kanssa askartelemiseen. Meillä se kulkee nimellä ”veivi-kone”.   

One Comment leave one →
  1. Gregory Lamar permalink
    22/10/2019 06:36

    Good day! Since you’re reading this message then you just proved that contact form advertising works! We can send your ad message to people via their feedback form on their website. The advantage of this kind of advertising is that messages sent through contact forms are automatically whitelisted. This increases the chances that your ad will be opened. No Pay per click costs! Pay one flat rate and reach millions of people. To get more info send a message to: william4212sau@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: