Hoppa till innehåll

Välkommen september

03/09/2012

September bjuder på kyliga mornar, mörka kvällar, skogsutflykter och vackra landskap. Nu är det dags att ta fram garnkorgen och sätta igång med vantar, sockor, mössor och mysiga tröjor. Såväl pojkar som flickor kan fastna i stick- och virkträsket. Vem kunde lära hur man gör? Roliga gubbar, knasiga ormar eller varför inte en fin halsduk.

———————————————————-

Ihana syyskuu

Viileät aamut, pimeät illat, sieniretket ja kaunis luonto kuuluu syyskuuhun. Nyt on aika avata lankakorin kansi ja aloittaa sukkien, lapasten ja pipojen kutominen. Tytöt ja pojat saatavat myös innostua virkkaamisesta ja kutomisesta, kuka voisi opettaa? Ylpeät lapset näyttävät mielellään taitonsa, lasten käsistä voisi syntyä hauskoja nukkeja, pitkuloita käärmeitä tai vaikkapa tuubikauluri.

 

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: