Hoppa till innehåll

Lilla jul

27/11/2012

Härligt, snart har vi december här. Julen är tid för gemenskap och trevliga stunder. Julen är även en fin tid att minnas andra i vardagen. Pysseldax har pysslat buntar med julkort till Servicehemmet Tunaberg i Esbo. Tunabergs julbasar bjuder på sång och gemenskap för såväl gammal som ung.

I december blir det många små julpyssel, på torsdag blir det julkulor.  

————————————————-

Pikkujoulu

Joulukuu on jo parin päivän päästä. Joulu on mukavaa aikaa yhteisille hetkille sekä myös aika muistaa muita ympärillämme. Pysseldax on askarrellut pinon joulukortteja Palvelutalo Tunabergin joulumyyjäisiin. Myyjäiset tarjoaa mukavan joulutunnelman asukkaille ja heidän omaisilleen ja ystävilleen.

Joulukuussa luvassa monta kivaa askarteluprojektia, torstaina aloitellaan joulupalloilla.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: