Hoppa till innehåll

Tid att förbereda inför kräftskivan

18/07/2013

rapu1

Piffa upp kökstekstilierna inför kräftskivan. Med lite röd textilfärg kan man trolla vita kökstextilier till kräftisen. Gästhandduken, bordduken, servietterna och disktrasan. Kräftor klippta av tyg kan enkelt strykas på borddukar. Använd gärna limtyg.Kräftor av papper och kartong kan stör över festbordet, användas till girlanger samt användas som namlappar för glasen. Gör ett litet hål i kräftan, trä i ett snöre eller band och knyt runt glasets fot. Skriv gästens namn på kräftan.

——————————-
Rapukausi alkaa pian

Keittiön tekstiilit voi nopeasti tuunata rapujuhlaan. Pienet tekstiilit kuten tiskirätti, keittiöpyyhe sekä käsipyyhe tuunatan hetkessä. Isot pöytäliinat vievät hieman enemmän aika. Punaisella tekstiilivärillä voi töpöttää rapuja sabluunan avulla suoraan kankaseen. Punaisesta kankaasta voi leikata rapuja ja kiinnittää ne ensin tukikankaaseen ja silitää tekstiiliin. Punaisesta kartongista leikatut ravut sopivat koko tilan koristeluun. Ripottele rapuja kattaukseen, askartele hieno rapukoriste juuttinarusta ja ravuista tai sido rapu viinilasiin ja kirjoita vieraan nimi rapuun.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: