Hoppa till innehåll

Plankrobotar

02/09/2013

robot

Tänk vad barn är påhittiga. Det lät så här hos oss en dag. Kan vi få plankstumpar, korkar, glasspinnar, stenar och dekorationer och lim? Bästa materialet var Rock´n Roll confetti från ett barnkalas. Vad ska de bli undrade jag förvirrat. ”Robotar-såklart!” Det pysslades en rad med gubbar och det blev en hel värld av fart och farliga funktioner! Måst tydligen fortsätta samla skräp i skrubben-vad hittar de på nästa gång?
————————————
Kyllä lapset ovat kekseliäitä. Meillä lapset pyysivät lankunpätkiä, korkkeja, jätskitikkuja, kiviä sekä koristeita ja liimaa. Siisteintä oli edellisiltä synttäreiltä jääneet Rock´n Roll konfettihileet. Hämmentyneenä kyselin että mihin niitä tarvitaan-vastaus oli ” Me askarrellaan Robootteja!” Askarteluhetkestä kehkeytyi pitkä tarina ja iso lauma ukkeleita.Ja lukuisia supervoimia!! ”Roinan keruu siis jatkuu, toivottavasti kaapin kätköistä löytyy sopivia tarvikkeita seuraavaa projektia varten.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: