Hoppa till innehåll

Plankrobotar

02/09/2013

robot

Tänk vad barn är påhittiga. Det lät så här hos oss en dag. Kan vi få plankstumpar, korkar, glasspinnar, stenar och dekorationer och lim? Bästa materialet var Rock´n Roll confetti från ett barnkalas. Vad ska de bli undrade jag förvirrat. ”Robotar-såklart!” Det pysslades en rad med gubbar och det blev en hel värld av fart och farliga funktioner! Måst tydligen fortsätta samla skräp i skrubben-vad hittar de på nästa gång?
————————————
Kyllä lapset ovat kekseliäitä. Meillä lapset pyysivät lankunpätkiä, korkkeja, jätskitikkuja, kiviä sekä koristeita ja liimaa. Siisteintä oli edellisiltä synttäreiltä jääneet Rock´n Roll konfettihileet. Hämmentyneenä kyselin että mihin niitä tarvitaan-vastaus oli ” Me askarrellaan Robootteja!” Askarteluhetkestä kehkeytyi pitkä tarina ja iso lauma ukkeleita.Ja lukuisia supervoimia!! ”Roinan keruu siis jatkuu, toivottavasti kaapin kätköistä löytyy sopivia tarvikkeita seuraavaa projektia varten.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: