Hoppa till innehåll

Fin i håret i juletid

16/12/2013

deco

Pyssla ihop en hårdekoration för julens fester. Plocka fram en dragked, några bjällror samt nål och tråd. Öppna dragkeden och vik ihop till en rosett, sy fast med några stygn. Dekorera med några bjällror. Fäst dekorationen i ett hårband, diadem eller kam.

——————————————————-

Jouluinen hiuskoriste


Tuunaa hiuspanta tai hiuslenksu juhlakuntoon. Ompele vanhasta vetoketjusta soma joulukoriste ja koristele kulkusilla. Avaa vetoketju ja taita rusetiksi, ompele parilla pistolla. Ompele kulkuset rusetin keskelle ja kiinitä valmis koriste hiuspampulaan tai pantaan.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s