Hoppa till innehåll

Vimsig Partygirlang

17/02/2014

Roliga sugrör av papper finns i härliga färger och fina mönster. Idag blev det en rolig girlang av prickiga sugrör. Vi klippte sugrören i ca 6-7cm stumpar och trädde dem på snöre med hjälp av en stoppnål. För att få en vimsig VillaVillekulla effekt trädde vi första rörstumpen vid övre kanten, följande vid mitten av röret osv. Hela härligheten får hänga rakt ner från en krok i taket, då snurrar den!
—————————————————————-

Hauska koriste pahvijuomapilleistä

Värikkäät pahvijuomapillit sopivat loistavasti askarteluun. Tänään teimme pilkullisista pilleistä hauskan koristeen. Pillit leikattiin noin 6-7cm pätkiksi ja pujoitettiin lankaan parsinneulalla. Haimme Huvikumputunnelmaa ja pujoitettiin pillit eri kohdista, ensimmäinen pilli yläreunasta ja seuraava keskeltä jne. Koko komeus roikkuu katosta ja pyörii kivasti!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: