Hoppa till innehåll

Glad midsommar!

19/06/2014

Midsommar, God mat i trevligt sällskap. Årets kalla väder kan vi inte påverka, så det gäller att packa med extra filtar och varma yllesockor. Nåt jag tänkte påverka är mängden disk -den tänkte jag minimera. Så fram med penna och små klistermärken.Saftglas, bubbelglas och vinglas alla får ett klistermärke med namn. På barnens bord finns pennor, så var och en får mäka sitt eget glas. Det kan hända att texten blir nåt annat än det egna namnet. Städpatrullen kan få sig ett gott skratt då bordet besökts av kända fotbollsstjärnor och andra kändisar..Trevlig midsommar!

—————————————————————–

Mukavaa juhannusta!

Juhannuksena kokoonnutaan ystävien kesken ja nautitaan hyvästä ruoasta. Juhannuksen säälle ei voi mitään, joten laukkuun laitetaan vilttejä sekä lämpöiset villasukat. Kun vieraita on paljon tulee yleensä paljon tiskiä. Tänä vuonna ajattelin merkata lasit pienillä tarroilla, toivottavasti toimii. Lapset saavat merkata mukinsa itse, joten lasten pöytään kyniä, tarroja ja mukeja. Siivouspartio saattaa yllättyä juhlijoiden nimistä, voipi olla että lastenpöydässä on ollut kuuluisia hahmoja tai jopa maailmankuuluja fotispelaajia.. Leppoisaa juhannusta!     

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: