Hoppa till innehåll

Kräftis dekorationer

18/07/2014

Kräftsäsongen är snart här

Med röd Tarlatan pysslar man fort ihop bordsdekorationer till kräftskivan. I samma veva kan man fixa till vackra hårdekorationer till festens damer. Partygirlanger fixas till i racer takt. Klipp upp små rektanglar tarlatan och knyt på hampasnöre. Servettdekorationerna går lika fort att göra. Klipp till en remsa tarlatan, fäst ändarna med lim och dekorera med ett snäckskal.

Material: Tarlatan tyg, lim, snäckskal, knappar och ev. hålnålar eller smyckesnålar.

————————————————————————-
Rapukauden koristeet

Nopeat ja vaivattomat koristeet syntyvät Tarlatanista. Tarlatan on tärkätty puuvillakangas josta voi askarrella miltei mitä vaan. Rapukauden koristeet syntyvät hetkessä. Servettirenkat ja koristenauhat syntyvät hetkessä. Jos innostut niin voit samalla suunnitella naisvierailijoille kauniit hiuskoristeet tai rintakukat. Viimeistele korut kauniilla napeilla tai simpukankuorilla.

Tarvikkeet: Tarlatan kangasta, liimaa, simpukankuoria sekä narua. (Hiuskoristeisiin tarvitset hiuslenkit tai pinnit ja rintakoruihin koruneulat).

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: