Hoppa till innehåll

Plasta mina skolböcker, snälla!

14/08/2014

book
Skolan har börjat, nu testas tålamodet då det gäller att plasta skolböckerna. Passa på att dekorera innan du ber om hjälp med att plasta böckerna. Rita egna bilder, leta fina motiv i reklamposten eller använd klistermärken.

————————————————–
Vino pino koulukirjoja

Koulukirjojen ”muovitusmaratoni” alkoi. Koristele kirjat ja vihot ennen muovittamista. Piirrä omat koristeet, selaile mainoksia tai käytä tarroja. Lehdistä saa kätevästi leikattua erilaisia kirjaimia. Sommittele itse ja pyydä apua muovittamiseen.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: