Hoppa till innehåll

Spöken och gastar

23/09/2014

bu
Nu blev det höst och kallt och vi närmar oss Halloween. Dags att fundera ut kusliga dekorationer och roliga aktiviteter. Finns det trasiga lakan i skåpet? Dekorera och duka för Halloween. Överraska familjen eller kompisarna med en kuslig Halloween kväll.

Material: tygremsor, markeringspenna och föremål som man får linda in och förvandla till spöken.

Gör så här: Riv tunna remsor av tyg. Trasiga lakan funkar bra till detta. Leta fram lämpliga föremål, glas, vaser, flaskor, blomkrukor och skålar. För dukningen kan man linda in dricksglasen och som serveringsskålar kan man ta vaser och små hinkar. Vik in remsornas ändor och måla ansikten på gastarna. Rysliga, ruskiga eller glada miner, vad gillar du?
———————————————————-
Haamujuhla lähestyy

Syysilma yllätti, kylmä viima puhaltaa joten nyt voi pukea villasukat jalkaan ja aloittaa Halloween-juhlien suunnittelu.

Tarvikkeet: revittyjä kangassuikaleita, merkkaustussi tai kangaskynä sekä esineitä joita saa muunnella haamuiksi.

Tee näin: Revi ohkaisia suikaleita kankaasta, käytä esim. vanhoja rikkinäisiä lakanoita. Kerää sopivia esineitä, esim juomalasit, maljakot ja pullot. Kieputa suikaleet esineen ympäri, piilota suikaleiden päät. Koristele merkkaustussilla. Iloiset, hurjat tai pelokkaat kasvot?

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: