Hoppa till innehåll

Halloween pumpa

13/10/2014

pumpkin
Butikshyllorna dignar av härliga Orangefärgade pumpor. För den som vill dekorera pumpan enkelt och utan kniv kan man fästa dekorationer på pumpan. Det här pysslet passar utmärkt för familjens yngsta pysslare. Av svart papper eller klisterpapper kan man klippa ut roliga ansikten eller figurer och fästa på pumpan. Små figurer kan fästas med fyrkantiga limkuddar. Hur dekorerar ni er pumpa?
———————————————
Kurpitsan pika koristelu

Kaupan hyllyt notkuvat ihanista oransseista kurpitsoista. Kurpitsan voi koristella nopeasti ilman veistä. Tämä koristelutapa sopii loistavasti perheen nuorimmille. Piirrä ja leikkaa haluamasi kuviot mustasta kartongista tai tarrapaperista. Pienet koristeet voi kiinnittää kohotarrapaloilla. Hauskat tai pelottavat kasvot, haamut tai vaikkapa lepakkoperheen. Millaisen kurpitsan te koristelette?

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: