Hoppa till innehåll

Spökbesök

27/10/2014

ghoast

Sista minutens Halloweenpyssel. Pyssla fort några spöken, stick ner dem i en burk med små svarta pärlor och placera ett litet ledljus bakom burken. Här kan man kamoflera slickepinnar, men i min låda fanns bara grillpinnar och små flörtkulor.

Material: slickepinnar eller grillpinnar och flörtkulor, sax, vitt tyg och snöre.

Gör så här: För varje spöke behövs en tygbit och en snörstump. Modellspökena har olika stora tygrutor, men ca 10×10 cm för ett litet och 15x15cm för ett stort. Trä flörtkulan på pinnen och täck kulan med tyget, knyt om med snörstumpen. Pinnarna målade jag fort med en markeringspenna.

————————————

Pienet haamut takassa

Viime hetken Halloween askartelu syntyy hetkessä. Hauskat haamut voi asetella lasipurkkiin jossa on mustia helmiä. Laita led kynttilä purkin taakse. Käytä tikkareita tai grillitikkuja ja massapalloja.

Tarvikkeet: tikkareita tai grillitikkuja ja massapalloja. Kangaspaloja, sakset ja narunpätkiä.

Tee näin: Joka haamu tarvitsee oman kangasneliön. Pienelle haamulle voi leikata 10x10cm kangaspalan ja isommalle haamulle 15x15cm palan. Jos käytät massapalloja niin aloita pistämällä grillitikku massapalloon ja peitä pallo kangastilkulla. Sido kangas ja maalaa vielä tikku. Mallihaamujen tikut on väritetty merkkauskynällä.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: