Hoppa till innehåll

Har du redan prövat Inka Gold?

18/11/2014

Inka Gold är nu In i pysselkretsar. Färgen är vattenbaserad, med bivax som huvudingrediens. Färgen kan användas på obehandlade ytor, såsom trä, papper, kartong, keramik etc. Härliga skimrande färger, vilken passar in i din vinterpalett? Lys upp de mörka novemberkvällarna med mysiga ljus arrangemang. Passa på att plocka fina kottar till vinterns pyssel. Med Viva Decor Inka Gold kan du färga kottarna på noll tid, utan klott. Färgen duttas på med sminksvamp eller pensel, den torkar genast. Det är roligt och enkelt att färga kottar, det passar alla pysselsugna. Gör fina vinterarrangemang med kottarna.
———————————————– ————————–
Joko olet kokeillut Inka Gold väriä?

Inka Gold on syksyn kuumin uutuus askartelupiireissä. Väri on myrkytön ja vesiliukoinen. Inka Gold sopii käsittelemättömille imukykyisille pinnoille, kuten paperi, kartonki, puu, keramiikka yms. Mikä väri sopisi sinun talvi maailmaasi? Kauniit kynttilät ja tunnelmalliset asetelmat tuovat luksusta arkeen ja iloa pimeneviin iltoihin. Nyt on oiva hetki poimia kauniita käpyjä joulun asetelmiin. Käsittele kävyt metallin hohtoisella Inka Gold värillä, nopeasti ilman sotkua. Tämä on hauskaa ja koukuttavaa puuhaa joka sopii kaiken ikäisille. Sommittele kauniita asetelmia kävyistä.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: