Hoppa till innehåll

Vi komma, vi komma från Pepparkakeland

26/11/2014

gubbe

I helgen får vi fira lillajul och första advent. Vid sidan om pepparkaksbaket kan man även använda sina pepparkaksformar som schabloner till julkort och dekorationer. Pepparkaksgubben är klippt i stadig kartong. Många gubbar kan bilda en fin girland, pepparkaksgubben kan även användas som julkort. Ha en skön lilla jul!

—————————————————————-
Pikkujoulu lähestyy

Tulevana viikonloppuna vietetään pikkujoulua. Piparimuotit sopii myös loistavasti joulu-askarteluun. Pipariukko on leikattu paksusta kartongista. Käytä korttina tai leikkaa monta ukkoa, tee reiät käsiin ja pujota naruun. Mukavaa pikkujoulua!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: