Hoppa till innehåll

Ikväll ska det packas och lackas…

23/12/2014

kort
Bara en dag kvar till julafton. Då barnen lagt sig ikväll ska det packas och lackas. Kluriga rim ska även åstadkommas, det är iallafall planen. I dagsljuset hinner man ännu pyssla personliga paketkort. Så jag plockar fram kartong, kakpapper och små rävar utklippta från Ikeas fina julpapper. Jag tackar för i år och önskar er alla en riktigt God Jul!


————————————————–
Enää yksi päivä jouluun…

Pian joulukiireet jäävät taakse ja pääsemme toivottavasti nauttimaan joulurauhasta. Mutta ensin askarrellaan viimeiset pakettikortit ja lasten nukkuessa paketoidaan viimeiset lahjat. Lahjoihin on myös tarkoitus keksi osuvat riimit. Kettu teema on tosi suosittu, joten leikkaan Ikean kivasta kettupaperista pienet koristeet kortteihin. Kiitän tästä vuodesta ja toivotan kaikille oikein hyvää joulua!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: