Hoppa till innehåll

Vändagspyssel

20/01/2015

heart

Här kommer ett snabbpyssel inför vändagen. Gamla kartonger och paketsnören kan bli fina vändagskort och dekorationer. Med hjälp av hjärtformade pepparkaksformar får man fina hjärtan. Dekorera hjärtat med stumpar av paketsnöre, det går enklast med dubbelsidig hobbytejp.

————————————————————-

Ystävänpäiväaskartelu-pika askartelu

Tässä ohje nopeaan kierrätys sydämeen. Kaiva esiin erivärisiä pakettinauhoja sekä tyhjiä laatikoita tai pahvipakkauksia. Leikkaa kartongista sydämiä, voit käyttää piparimuottia apunasi. Päällystä sydän lahjanarun pätkillä, se sujuu helpoiten kaksipuolisella askarteluteipillä.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: