Hoppa till innehåll

DIY till sommarens fester

20/04/2015

jar7

Smoothies är IN just nu. Enkelt att ha med till jobbet, mötet och som mellanmål till barnen. Nackdelen med köpt smoothie är flaskorna som blir kvar. Tvätta dem och låt dem bli en del av sommarens dukningar. Dekorera med figurer klipptra ur svart griffeltaveltejp. Skriv gästernas namn på flaskorna och dekorera med härliga sugrör av papper. Fint på brunchen!

——————————————————————————

Smoothie on IN

Hedelmäsmoothiet  pelastaa kiireisen päivän. Pientä päänvaivaa aiheuttaa toki ostettujen juomien pullot. Kierrätyspisteen sijaan pullot voi tuunata ja käyttää kesän bileissä. Leikkaa mieluisia kuvioita mustasta liitutaulutarrasta, juhlijan nimi raapustetaan tarraan. Viimeistele ihanilla paperipilleillä!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: