Hoppa till innehåll

Höstmys med en hög härliga böcker

27/08/2015

kirja

Då höstmörkret lägger sig är det mysigt med böcker, filtar och tända ljus. Fixa till ett bokmärke i egen stil på några minuter. Kartong av alla slag passar som bas, formen kopieras från ett paketkort. Dekorera med ett stämpeltryck.

Material: kartong, vitt papper, sax, lim, jutesnöre, stämpel och stampeldyna, hålslag.

Rita en schablon eller klipp ut bokmärket från kartongen. Gör ett hål och trä igenom snöret, knyt om. Klipp en bit av det vita pappret och limma över bokmärkets ena hörn. Stämpla motivet på bokmärket och låt torka några minuter.

—————————————————-

Tyylikäs kirjamerkki

Syksyn tullen on mukava kietoutua viltin alle ja uppoutua kirjan maailmaan. Tee omaan tyyliin sopiva kirjamerkki hetkessä. Pakettikortin muoto sopii loistavasti kirjamerkin pohjaksi. Materiaalina käy kaikki paksummat paperit ja kartongit.

Tarvikkeet: kartonkia, leimasin sekä mustetta, sakset, liimaa, valkoista paperia sekä juuttinarua.

Leikkaa kartongista kirjamerkin pohja, reiítä ja pujota naru paikoilleen. Leikkaa pieni viisto kulma valkoisesta paperista ja liimaa se kirjamerkin kulmaan. Leimaa kuvio kirjamerkkiin ja anna kuivua.  

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: