Hoppa till innehåll

Tavla av en plankstump

06/09/2015

wood

Det blev en hel del korta plankstumpar över från terassbygget i sommar. Med roliga stämplar förvandlas plankstumpen till en liten tavla. Det finns oändligt med härliga stämplar, i olika motiv och storlek. Då du valt motiv kan du placera ut stämplarna på plankan och se om du gillar helheten. I det här skedet kan man ändra planer och mixa om allt vid behov. Då du är nöjd med motiv och placering är det bara att trycka motiven på plankan. Jag använde StazOn stämpeldyna.

——————————————————————————

Sisustustaulu lattialankun pätkästä

Kesän terassinprojektin jälkeen pihasta löytyi vino pino lankunpätkiä. Jämäpaloista voi nopeasti tehdä pienen taulun leimaamalla. Leimoja löytyy jos jonkin sorttia, toinen toistaan upeampia. Valitse tauluun sopivat leimasimet ja sommittele hyvä kokonaisuus. Kun hahmotelma on valmis niin pääsee leimaamaan. Käytin projektiin StazOn leimasinmustetta.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: