Hoppa till innehåll

Sista minutens julkort av paketpapper

19/12/2016

joulu1

Sista minutens julkort pysslas på några minuter av kortbotten och julpapper. Plocka fram paketpappersrullarna och se ifall du hittar lämpliga figurer att pyssla av. Klipp ut och fäst direkt på kortbotten eller limma figurerna på glitterpapper och fäst sedan på kortbottnen.

————————————————

Askartele joulukortit lahjapaperista

Joulun lahjapaperista saa nopeasti askarreltua joulu- ja pakettikortit. Leikkaa irti mieluisat hahmot ja tekstit. Viimeistele kimallepaperilla ja kiinnitä hahmot korttipohjaan liimalla tai kaksipuolisella askarteluteipillä.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: