Hoppa till innehåll

Från tvätterigalge till dörr dekoration

02/04/2013

easter
Plocka fram en metallgalge och ge den ett nytt liv som dörr dekoration.

Du behöver: metallgalge, tyg, blomma, sax och nål och tråd
Gör så här: Forma galgen så den får en oval form. Klipp tunna remsor av tyget och tvinna runt galgen, här har jag använt tunn trikå. Gillar du större volym kan du klä galgen med två eller flera lager tyg. Dekorera med en liten blomma. Narcissen är gjord av formbar filt, anvisningen publicerad i mars månad. Du kan dekorera med siden blommor, filtfigurer vackra sidenband eller knappar.
————————————

Tuunaa pesulahenkarisi
Kaiva kaapista metallinen ripustin ja tuunaa se kranssiksi.

Tarvitset:metallihenkarin, kangasta, kukan, sakset sekä neulan ja lankaa.
Tee näin: Muotoile henkari soikeaksi. Leikkaa kankaasta ohuita suikaleita ja päällystä henkari kieputtamalla suikaleet tiiviisti. Mikäli pidät muhkeasta muodosta niin voit päällystää henkarin monella kangas kerroksella. Koristee kukkasella. Narssissi on tehty muotoutuvasta huovasta, ohje on julkaistu maaliskuussa. Voit myös käyttää silkkikukkia, kauniita nauhoja tai vaikkapa nappeja.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: