Hoppa till innehåll

Plocka fram reflexerna!

23/09/2013


Nu har de mörka kvällarna kommit för att stanna hos oss en tid framöver. Iklädd gummistövlar, vindtät jacka och snygg reflex kan vi önska hösten välkommen! Bjud hem ett gäng kompisar och dekorera reflexer!

Material: reflexer, vattenfasta pennor och snöre.
————————————————
Heijastimet heilumaan

Pimenevät illat ja syyskelit vaativat varustautumaan heijastimiin.Koristelkaa heijastimia kaveriporukassa ja nauttikaa tulevasta syksystä! Astu kumisaappaisiin, kiinnitä heijastin syystakkiin sekä reppuun ja nauti syksystä!

Tarvikkeet: heijastimia, vedenkestävät tussit sekä nauhoja.

One Comment leave one →
  1. Niina permalink
    11/09/2014 23:49

    Heijastimien koristelu kaikilla mahdollisilla mainoksilla ja kuvilla pilaa heistamien, sillä se heikentää heijastustehoa.

    Kaikki ängibööd ja muumiheijastimet ovat typerintä mitä tiedän, sillä ne kuvat ovat niin isoja että heijastavaa pintaa ei juuri jää jäljelle. Kehoita siis lukijoitasi mielummin pitämään heijastimensa mahdollisimman puhtaina ja naarmuttomina ja jättämään tuo pilaaminen välistä.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: