Hoppa till innehåll

Secret Garden -härliga papper

10/06/2013

kortit
Vackra papper med trädgårdskänsla. Secret Garden pappren inspirerar till fest. Med vackra motiv och små kort passar seriern utmärkt till sommarens fester. Middag för fyra eller trädgårdsfest för en stor skara. Skapa festkänsla med snabba dekorationer, dessa kommer till i ett nafs!
Blomvasen: Plocka blommor och lägg i en vas eller glasskål. Klipp ut en kort i passande färg från May Flowers arket.Lägg koretet bland blommorna.
Namnkort: Klipp ut ett kort från May Flowers arket och lägg ett litet glas med fot på kortet, upp och ner. Klipp ut en liten tag, namnlapp ur Seed Fairy arket och dekorera med hampasnöre. Skriv namnet på kortet och lägg kortet på glaset med en liten blomma.
Hjärta: Böj en tvättgalge till ett hjärta och vira runt hampa- eller jutesnöre.

——————————————————
Ihastuttava Secret Garden paperisarja

Kaunis Secret Garden paperisarja innostaa askartelemaan. Papereita selailessa syntyy lukuisia askarteluideoita, korteista juhla kattaukseen. Arkeista löytyy kauniita kuoseja, pieniä kukkakuvia ja kivoja kortteja.
Olipa juhlat pienet tai suuret voit yllättää vieraasi kauniilla kattauksella ja upeilla koristeilla. Pienellä vaivalla saa nopeasti kauniit koristeet juhlaan.

Kerää kukkasia maljakkoon ja lisää kukkasten värisävyyn sopiva paperikortti May Flowers arkista. Kauniit paikkakortit tuovat juhlan tuntua. Leikkaa paperikortti May Flowers arkista ja aseta pieni jalallinen lasi kortin päälle, nurin päin. Leikkaa pieni tägi Seed Fairy paperista, reitä ja solmi juutti tai hamppunaru koristeeksi. Kirjoita nimi korttiin ja aseta kortti kukan kera lasin päälle. Juuttinarusta ja pesulahenkarista syntyy Secret Garden sarjaan sopiva ovikoriste. Muotoile pesulahenkari sydämeksi ja päällystä se juuttinarulla.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: