Hoppa till innehåll

Posta vändags korten idag

11/02/2014

valentine

Pigga upp vardagen med ett litet kort. Traditionella kort gläder folk i alla åldrar. Gör någon anna glad och pyssla ett vändags kort idag! Du kan även föra korten till närmaste ålderdomshem eller servicehus- Det blir säkert många glada miner!

Hjärtat är klippt av ett flingpaket och beklätt med ett scrapbook papper. Kanterna är målade med svart filtpenna. Linda svart garn runt hjärtat och trä små hjärtan under garnet. Färga en tandpetare svart, (vi använde filtpenna). Klipp av röd kartong, papper en liten vimpel och fäst på tandpetaren. Stick in tandpetaren mellan garnet.
—————————————————————

Lähetä ystävänpäivä kortit tänään

Itse askarreltu kortti ilahduttaa. Yllätä ystäväsi tai lahjoita korttisi lähimpään vanhainkotiin tai palvelutaloon!

Sydän on leikattu muropaketista ja päällystetty skräppipaperilla. Reunat on käsitelty mustalla tussilla. Kieputa mustaa lankaa sydämen ympäri ja piilota pari sydäntä langan alle. Tee pieni viiri hammastikusta ja punaisesta kartongista. Hammastikun voi värjätä tussilla. Pujota viiri lankojen väliin.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s