Hoppa till innehåll

Ingen panik- Du hinner ännu posta julkorten!

15/12/2014

kort2

Sms, e post eller traditionellt julkort på posten? Man hinner ännu skicka julkort per post. Får korten vara personliga och unika kan man be barnen om hjälp. Plocka fram material och be dem pyssla några kort. Av samma material kan det bli många nya modeller! Här kommer en snabb version på grankort. Granarna klipps med ”sick-sack sax” och kan dekoreras med minifigurer.

—————————————–

Ei hätää vielä ehtii lähettää joulukortteja postitse!

Joulutervehdyksen voi lähettää monella tapaa. Tekstari, s-posti vai perinteinen kortti? Itse tehty kortti ilahduttaa aina. Mikäli kortit saavat olla erilaiset ja omaperäiset niin pyydä lapset askartelemaan. Kasaa tarvittavat materiaalit pöydälle ja askartelu voi alkaa. Samoilla tarvikkeilla voi syntyä monta uutta mallia. Tässä pikaisen kuusikortin malli. Kuuset leikataan harkkosaksilla ja koristellaan lumihiutaleella ja minipalloilla.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: