Hoppa till innehåll

Vänskapsvantar

29/01/2015

vantar

Mitt i vintern kan kölden slå till, då kan det vara skönt att vistas inne i värmen. Vintern till ära kan man pyssla vantar, vintervantar eller varför inte ett par vänskapsvantar. Pyssla med din kompis, gör en vante var och knyt ihop dem till ett par.

Material: papper eller kartong, pennor, sax, lim, garn eller band och en hålstans.

Gör så här: rita upp ett par vantar på papper eller kartong. Som mall kan man använda sina egna vantar. Du kan lägga till olika färgers muddar på vantarna.  Måla eller färglägg och dekorera. Du kan måla på båda sidor om du vill. Klipp ut. Du kan använda två olika färgers garn och tvinna ihop dem till ett snöre. Gör ett hål i vardera vante och knyt ihop vantarna med bandet.

—————————————————————

Ystävälapaset

Hiihtoloma ja ystävänpäivä lähestyy. Jos pakkanen paukku voi askarrella lapasia lämmössä. Ystävälapaset voi tehdä kaverin kanssa, kumpikin tekee yhden ja lapaset yhdistetään kauniilla nauhalla.

Tarvikkeet: paperia tai kartonkia, kyniä, sakset, liimaa, nauhaa tai lankaa sekä reiítin.

Tee näin: Piirrä lapaset paperille tai kartongille. Voit käyttää omia lapasia mallina ja piirtää erillisen reunuksen. Väritä ja koristele lapaset. Leikkaa lapaset ja tee niihin reiät nauhaa varten.Pujota nauha ja solmi.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: