Hoppa till innehåll

Vi går mot Alla hjärtans dag

16/01/2019

valen18

 

Vik hjärtan och pyssla små rara möss till Alla hjärtans dag. Använd som kort, placeringskort vid kalasbordet eller pyssla en stor familj som kan springa omkring där hemma.

Material: papper och små hjärtformade tårtpapper, sax, lim och garn.

Plocka fram papper i olika färger eller använd vitt papper. Klipp ut hjärtan, ett stort till kroppen, ett litet för öronen och två miniatyr till öga och nos. Använder du tårtpapper kan du börja med att limma det på det färgade hjärtat. Vik hjärtat på hälft. Tvinna, fingervirka eller fläta en svans av garn. Lägg svansen på vikningen och limma ihop hjärtat, så du får ett halvt hjärta. Vik det lilla hjärtat och fäst med lim där örat ska sitta. Limma ögon och nos.


Kohti Ystävänpäivää

Tarvikkeet: paperia, pienet sydämenmuotoiset kakkupaperit, sakset, liimaa ja lankaa. 

Leikkaa värillisestä tai valkoisesta paperista sydämiä. Tarvitsen ison sydämen kroppaa varten, yhden pienemmän korvia varten ja kaksi pientä sydäntä silmää ja nenää varten. Liimaa iso sydän kakkupaperin päälle ja taita sydän. Virkkaa tai letitä häntä hiirelle. Levitä liimaa taitetulle sydänpuolikkaalle. Aseta häntä sydämen taitekohtaan ja painele kiinni. Taita pieni sydän korvaksi ja kiinnitä liimalla. Viimeistele liimaamalla silmä ja nenä.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: