Hoppa till innehåll

BUUU-här kommer spöken i långa rader

24/10/2011

Har du sugrör i lådan, lite paketsnöre och vitt papper? Gräv fram lite material och sätt igång. Hurdana spöken gillar du-glada, sura eller skrämmande? Dekorera med spöken på födelsedagskalaset eller på Halloween festen.

Du behöver: vitt papper, pennor, sax, paketsnöre, sugrör och pärlor om du vill.

Gör så här: rita upp spöken på vitt papper, klipp ut. Rita ansikte åt dina spöken. Gör hål i sidorna för upphängning. Klipp till en lämpligt lång bandstump. Klipp sugrören i små korta stumpar. Nu kan du trä upp spöken, sugrörsstumpar och pärlor. Häng upp girlangen!

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: